Pianomusik i Flen

Pianomusik i Flen är ett långsiktigt arrangemang och ett samarbete mellan initiativtagaren Piano Visions och Flens kommun med sin Kulturskola och Kultur och fritidsförvaltning.
Alla elever i Kulturskolan får fri entré till konsertserien. Konserterna äger rum i Församlingshemmet i Flen, Orrestagatan 8.

Konserter säsongen 2017/2018

Plats: Församlingshemmet i Flen, Orrestagatan 8

Informationsfolder (PDF)


Per Tengstrand

23 september 2017, kl 16.00

Per Tengstrand är en av våra mest internationella artister som regelbundet framträder med orkestrar runt hela världen. Just nu är han i full färd med att spela Beethovens samtliga sonater och på konserten i Flen får vi bland annat höra två av de mest spelade och omtyckta sonaterna, “Appassionata” och “Spöksonaten”.

Mer info & biljetter >>


Mats Widlund

26 november 2017, kl 16.00

Mats Widlund är en av Sveriges mest etablerade pianister med ett mångsidigt yrkesliv både som internationell solist och kammarmusiker, festivalarrangör, masterclasslärare samt professor vid Kungl. Musikhögskolan. I Flen framträder Mats med musik av Beethoven, Schubert, Edlund och Stravinsky.

Mer info & biljetter >>


Inese Klotina

18 februari 2018, kl 16.00

Inese Klotina är född, uppvuxen och utbildad i Riga och är idag en svensk eftertraktad solist och kammarmusiker. Inese har vunnit många prestigefyllda priser i samband med studier på Guildhall School i London och Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Hon har uppmärksammats för sina lysande tolkningar av den ryske kompositören Nicolai Medtners pianoverk och på hennes konsert i Flen kommer några av Medtners mästerverk att möta musik av Schumann och Beethoven.

Mer info & biljetter >>


Bara Barock i Flen

15 april 2018, kl 16.00

Mayumi Kamata och Anna Paradiso Laurin är två klavervirtuoser med Stockholm som hemmahamn men med hela världen som spelplan. Musik för klavikord och cembalo står i centrum för denna spännande resa i barockens värld där Dan Laurin, en av vår tids ledande blockflöjtister, blir vår ciceron.

Mer info & biljetter >>

Säsongsabonnemang

Köp ett säsongsabonnemang till Pianomusik i Flen (4 konserter) och få 100 kr rabatt samt fri tillgång till videoarkiv och livestreaming av Piano Visions konserter på Konstakademien i Stockholm under hela säsongen.

Köp abonnemang >>