Stöd Piano Visions

Det finns ett stort intresse i vårt land för att spela piano. Omkring 50000 barn och ungdomar spelar i musik och kulturskolor i landet och många står i kö för att få en plats. Tillgängligheten till inspelad pianomusik är genom digitala medier mycket inspirerande och rikhaltig på ett sätt som saknar motstycke i den västerländska musikhistorien.

Däremot är mötet mellan musik, pianist och publik i en levande konsertform något unikt som blir alltmer sällsynt. Föreningen Piano Visions syftar till att ändra på den saken. Den rika pianorepertoaren är en kulturskatt och en angelägenhet som förtjänar att hållas levande inte bara i storstäder utan för alla människor som är intresserade av pianospel. Vår ambition är att producera högkvalitativa pianoserier och bevara det offentliga pianospelandet.

Bli Stödmedlem!

Ditt stöd är till stor hjälp när vi driver och utvecklar verksamheten, och hjälper oss att täcka artistgage, stämning och underhåll av flygeln, marknadsföring av serien, produktion av trycksaker, och så vidare. Du får tillgång till Piano Visions livestream och videoarkiv där du kan titta på många konserter, masterclasses och klipp från tidigare evenemang i serien Pianomusik på Konstakademien!

Stödmedlemskap 12 månader: 350 kr
Betala till Plusgiro 731257-2 eller med kredit-/kontokort: