Stöd Piano Visions

Det finns ett stort intresse i vårt land för att spela piano. Omkring 50 000 barn och ungdomar spelar i musik och kulturskolor i landet och många står i kö för att få en plats. Tillgängligheten till inspelad pianomusik är genom digitala medier mycket inspirerande och rikhaltig på ett sätt som saknar motstycke i den västerländska musikhistorien. Däremot är mötet mellan musik, pianist och publik i en levande konsertform något unikt som blir alltmer sällsynt. En ny satsning av föreningen Piano Visions syftar till att ändra på den saken. Den rika pianorepertoaren är en kulturskatt och en angelägenhet som förtjänar att hållas levande inte bara i storstäder utan för alla människor som är intresserade av pianospel.

Vår ambition är att producera en högkvalitativ pianoserie och bevara det offentliga pianospelandet. Dock är det kostsamt att driva en pianoserie mitt i innerstaden, och därför är vi tacksamma för alla bidrag vi kan få. Ditt stöd är till stor hjälp när vi driver och utvecklar verksamheten, och hjälper oss att täcka artistgage, stämning och underhåll av flygeln, marknadsföring av serien, produktion av trycksaker, och så vidare. Du får tillgång till Piano Visions livestream och videoarkiv där du kan titta på många konserter, masterclasses och klipp från tidigare evenemang i serien Pianomusik på Konstakademien!

Stödmedlemskap 12 månader: 350 kr

– En möjlighet att stödja vår verksamhet
– Tillgång till livestreaming samt videoarkiv med konserter och masterclasses

Betala till Plusgiro 731257-2 eller med kredit-/kontokort:

Donation

Välj belopp:

Det går också att bidra med valfritt belopp på Plusgiro 731257-2
Vi presenterar gärna donatorer och stödmedlemmar vid namn i programboken och på hemsidan. Detta är valfritt och sker endast efter ert medgivande.

Sponsring

Inför säsongen 2015/2016 erbjuder vi olika lösningar för avdragsgill kultursponsring för företag.
Kontakta oss för mer information.