Piano Visions håller pianolågan brinnande

Det är bistra tider för alla som saknar att gå på konsert, men i väntan på en öppning för kulturen och hela vår internationella omvärld planerar nu Piano Visions för en återstart med både digitala produktioner och livekonserter.

För att hålla pianolågan brinnande kommer vi nu på vårkanten att presentera en serie streamade lunchkonserter med pianister som både berättar och spelar. Vi hoppas att en liten publik kan vara på plats i Konstakademien konsertsal under sändningarna.

I en situation med fler vaccinerade och ökad rörlighet i samhället kommer Piano Visions arrangera de produktioner som skjutits upp men också konserter med nya artister i serien. Konserter är planerade för Stockholm, Flen och Boden med Per Tengstrand, Anna Christensson, Hans Pålsson, Claire Huangci, Imogen Cooper och David Huang.

Vårt videoarkiv innehåller efter sju år konserter med många av Sveriges främsta artister och internationella storheter. Där finns också många spännande masterclass-möten mellan unga talanger och rutinerade världspianister. Arkivet är just nu under utveckling och flera nyheter kommer presenteras under våren.

Besök gärna vår hemsida då och då för att hålla dig uppdaterad!