Konsertprogrammet skjuts upp (hösten 2020)

Piano Visions ställer in höstens planerade konsertverksamhet och skjuter upp produktionerna till nästa år (2021). Det gäller våra serier Pianomusik på Konstakademien, Pianomusik i Flen och Pianomusik i Boden.

Restriktioner från våra myndigheter, risk för inställda konserter och osäkerhet med artisters resor och boende har gjort det mycket svårt och kostsamt att försöka arrangera konserter i dessa pandemi-tider. Vi hoppas också på detta sätt att vi kan bidra till minskad smittspridning i samhället.

Trots det ekonomiska läget är det Piano Visions avsikt att inom kort betala tillbaka samtliga förköpta biljetter för höstens konserter. Vi är dock oerhört tacksamma över de som har möjlighet att efterskänka sin biljettkostnad till föreningen och därmed bidra till minskade svårigheter i nuläget samt större möjligheter vid en framtida uppstart.

Om du inte ännu är stödmedlem i Piano Visions så är du välkommen att bidra även på detta sätt och får då tillgång till Piano Visions Play.

Eftersom vi inte producerar några nya konserter för närvarande blir det ingen livestreaming i Play-tjänsten för stödmedlemmar, men vi hoppas att ett rikt utbud av tidigare konserter och masterclasses kan bidra till er trivsel i denna mörka kulturtid.

Inga garantier finns för framtiden men Piano Visions hoppas att vi och vår publik kan hålla ut och kommer tillbaka från mitten av mars månad 2021 då våra konsertflyglar förhoppningsvis åter klingar i konsertsalarna.