Sommarnytt från Piano Visions

Nästa säsongs sju konsertprogram presenteras!

programbild1617Nästa säsongs program i serien Pianomusik på Konstakademien innehåller i vanlig ordning många spännande nutida verk varvat med välkända favoriter och mindre välkända guldkorn ur den klassiska pianorepertoaren. Chopins fyra ballader i ett svep, en hel kväll med bara Mozart och två av Schumanns största pianoverk är några exempel ur den tidigare kategorin medans Schuberts sista sångcykel i Liszts transkription för solo piano samt stycken av Amy Beach och Fartein Valen tillhör den senare. Eftersom vi nu är inne på tredje säsongen så får vi också glädjen att återuppleva några av pianorepertoarens milstolpar i nya tolkningar, bl a Beethovens Sonat opus 110, Lists Sonat i H-moll, Prokofievs sjunde Sonat och Ravels Valses nobles et sentimentales.
Se alla konsertprogram säsongen 2016/2017 >>

Videoarkivet har öppnat!

I det nya videoarkivet finns mängder av klipp, fullständiga pianoaftnar och masterclasses från föregående säsonger av Pianomusik på Konstakademien.
Arkivet är fritt tillgängligt för abonnenter och stödmedlemmar. Logga in här eller passa på att bli abonnent eller stödmedlem!

Abonnemang

Köp ett säsongsabonnemang till Pianomusik på Konstakademien och få sju konserter till priset av sex samt fri tillgång till videoarkiv och livestreaming under hela säsongen.
Köp abonnemang >>