Järna Festival Academy 2019

Ännu är det ett par månader innan nästa konsertsäsong på Konstakademien drar igång. Men sommaren är ju kammarmusikfestivalernas tid och för dig som är i Stockholmsområdet närmaste veckan har vi här ett tips och erbjudande från en välbekant pianist från Piano Visions serie, Peter Friis Johansson, konstnärlig ledare för Järna Festival Academy.

Festivalen pågår 19-28 juli i Kulturhuset i Ytterjärna och spänner över 10 dagar, med 33 publika evenemang och 24 offentliga masterclasses, familjedagar och mycket mer. Med festivalbussen är det dessutom enkelt att ta sig ut till festivalen från Stockholms centrum.

Specialerbjudande till Piano Visions publik:
Halva priset på två utvalda konserter eller 200 kr rabatt på festivalpasset.

Fredag 19/7 18:00 ÖPPNINGSKONSERT med föreläsning
Musik av bl a Kodaly, Tan Dun, Khachaturian och Shostakovich. Genom konserten flödar en röd tråd om det stora mot det lilla, och om människans förmåga att förvandla samtidens tankegångar till himlastormande musik.

Torsdag 25/7 19:00 EMIL & PETER Unrelated Birds

Föreställningen Unrelated Birds! är en direkt fortsättning av det arbete som Peter Friis Johansson gjorde i “The Final Frontier” på Konstakademien 2016. Tillsammans med klarinettisten Emil Jonason har han under en längre tid försökt hitta nya former för hur en klassisk konsert kan se ut och detta är deras senaste alster.
Musik av Philip Glass, John Cage, Paquito D’Riveras, Aaron Coplands och Magnus Pålssons.
Emil Jonason – klarinett, Peter Friis Johansson – piano

Läs mer om dessa konserter och hela festivalprogrammet på:
https://jarnafestivalacademy.com/sv/festival_2019/program/

Biljetter med Piano Visions-rabatt

Vid köp genom Nortic.se, ange kampanjkod “pianovisions” när du väljer biljetter så betalar du endast 100 SEK (ord pris 200 SEK). Gäller endast ovanstående två konserter.
Kan även köpas via 0765-848 998 eller contact@jarnafestivalacademy.com

För att boka festivalpass till rabatterat pris, mejla contact@jarnafestivalacademy.com
Pris: 900 kr (ord 1.100 kr värde 6.100 kr)