Goldbergvariationerna med Anna Christensson

INSTÄLLT!
Med anledning av ändrade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kommer Konstakademien tyvärr att hålla stängt hela helgen. Piano Visions två konserter med Anna Christensson den 30 oktober och 1 november har därmed blivit inställda.
Vi beklagar den uppkomna situationen och att detta besked kommer med kort varsel.
Alla biljetter kommer att återbetalas.
Även den planerade livestreamen på söndag är av samma skäl inställd.

Piano Visions bjuder på Bachs mästerverk Goldbergvariationerna, ursprungligen komponerad för cembalo men i nutid en av konsertrepertoarens mest utmanande och omfattande pianoverk.

Det är snart 300 år sedan verket komponerades men fortfarande är musiken från Bachs penna lika populär, ofta omarbetad i oräkneliga sammanhang och instrumentbesättningar. Här på Konstakademien i Stockholm får vi höra pianisten Anna Christensson ta sig an de 30 variationerna under en ca. 80 minuter lång konsert.

Anna Christensson framträder till vardags både som solist med orkester och som kammarmusiker med bl.a. ensemblen Curious Chamber Players med vilka hon uruppfört närmare 200 verk på internationella festivaler. Anna spelade i serien ”Pianomusik på Konstakademien” redan under uppstartsåret 2014 då hon gav en konsert med musik av bl.a. Schubert, Liszt och Ravel.

För mer och information och biljetter, se länkarna nedan.

Söndag 25 oktober 2020 16.00:
Pianoafton på Församlingshemmet i Flen
Fredag 30 oktober 2020 19.00:
Pianoafton på Konstakademien
Söndag 1 november 2020 16.00:
Pianoafton på Konstakademien

Återköp av biljetter
Redan köpta biljetter till David Huangs konserter gäller för konserterna med Anna Christensson på motsvarande dag och tid. Om du istället önskar återköp ber vi dig höra av dig så snart som möjligt, dock senast 30 min innan konsertstart. Det går inte att spara biljetten till David Huangs konsert nästa säsong.