Stöd Piano Visions

Piano Visions har liksom de flesta andra konsertarrangörer haft en svår situation med anledning av pandemin men tack vare stöd från olika håll har vi kunnat hålla konsertserien vid liv. Vi är fortsatt i behov av stöd och det finns flera sätt som du som publik kan bidra.

Stödmedlemskap & Play

Var med och bidra till pianospelets fortlevnad och utveckling!
Som stödmedlem är ditt bidrag till stor hjälp när vi driver och utvecklar föreningen Piano Visions pedagogiska verksamhet och konsertserier.

Stödmedlemskap 12 månader: valfritt belopp (lägst 350 kr)
SWISH: 123 361 88 65
Plusgiro: 731257-2

Starta Stödmedlemskap & Play >>

Du får direkt tillgång till Piano Visions livestream och videoarkiv där du kan titta på många konserter, masterclasses och klipp från tidigare evenemang i serien Pianomusik på Konstakademien!

Bidrag & donationer

Vår serie som nu är inne på tionde säsongen skulle aldrig klara sig utan vår sponsor Karl Otto Bonnier men på grund av nuvarande situation söker vi ytterligare stöd. Kanske finns det någon i vår publik som kan lyfta en idé om ytterligare finansieringsstöd eller har resurser själv?

För att bidra med idéer eller direkta medel, vänligen kontakta oss på info@pianovisions.se eller 0708-700 634 (Stefan Bojsten).