Erbjudande till Nationalmusei Vänner

Den traditionsrika pianoaftonen har sina rötter i 1800-talets salonger där konst, artisteri och social samvaro blandades på ett förtjänstfullt sätt. Även idag finns ett stort intresse i samhället för att spela piano och att lyssna till den klassiska pianorepertoarens fascinerande mästerverk. Tillgängligheten till inspelad pianomusik är tack vare digitala medier mycket rikhaltig och inspirerande på ett sätt som saknar motstycke i den västerländska musikhistorien. Däremot är det unika mötet mellan musik, pianist och publik i en levande konsertform något som tyvärr blir allt mer sällsynt.

Konstakademiens pianoserie

Konstakademiens satsning i samarbete med föreningen Piano Visions syftar till att ändra på den saken. Den rika pianorepertoaren är en kulturskatt av stort värde som förtjänar att hållas levande men också utvecklas med nyskapande konsertformer samt kopplingar till andra konstarter. I Konstakademiens inspirerande miljö låter vi denna historiska pianotradition utvecklas med hjälp av nyskapande koncept.

Erbjudande om rabatt på biljetter

Konstakademien och Nationalmuseums Vänner har sedan tidigare haft ett gott samarbete och vi vill gärna fortsätta på den linjen, varför vi erbjuder er specialpris på konserterna.

Nationalmusei Vänner har 25 % rabatt ordinarie pris 200 kr, dvs vänpris 150 kr.

Boka genom att mejla till info@pianovisions.se önskat konsertdatum och antal biljetter samt bokningskod NMV13 för att erhålla rabatten.