Pianomusik på Konstakademien – Per Tengstrand (2021)

Per Tengstrand

16 december 2021, kl 19:00: Pianoafton med Per Tengstrand
Konstakademien, Fredsgatan 12, Stockholm
Längd: 1 tim. 45 min. inkl. paus

Vaccinbevis krävs. Se info nedan.
Köp biljett >>
KÖP LIVESTREAM >>

Den 16 december firas Ludwig van Beethovens 251:a födelsedag med en festlig kväll på Konstakademien. En efterlängtad konsert med pianisten Per Tengstrand som från början skulle ha genomförts för exakt på dagen ett år sedan.
Programmet denna festkväll innehåller både sonaten i ciss-moll Op. 27 nr. 2 (Månskenssonaten) samt de pianistiskt utmanande och omfattande 33 variationer efter en vals av Anton Diabelli Opus 120.

Program:
Ludwig van Beethoven:
Sonat Opus 27 nr. 2 i ciss-moll (Månskenssonaten)
33 variationer över en vals av Anton Diabelli

Per Tengstrand är en av våra mest framstående internationella artister som regelbundet framträder med orkestrar runt hela världen. Bland ett otal internationella priser märks främst förstapris i den internationella pianotävlingen i Cleveland 1997.

Biljettbokning

Vuxen: 290kr
Barn/ungdom/student: 150kr

Köp biljett >>

Numrerade platser
– Konsertsalen rymmer vanligtvis 150 platser. På denna konsert säljs maximalt 80 biljetter med numrerade platser (se skiss) för att ge möjlighet att hålla avstånd.
– 52 av platserna är enskilda med 1 meter till angränsande platser.
– 28 platser på podiet längst bak eller i salens ytterkanter är placerade i par där två personer i sällskap kan sitta bredvid varandra, men med minst 1 meter till angränsande platser.
– Utplacerade stolar får ej flyttas.

Återköp
Vi återköper din biljett om du inte har möjlighet att besöka oss på grund av sjukdomssymptom eller regelverket kring vaccinationsbevis. Kontakta oss på info@pianovisions.se

Pausservering
I pausen serveras endast kall dryck och snacks. Man väljer vid serveringen om man vill ha rött, vitt eller mousserande vin, läsk, cider eller juice.

Vaccinbevis krävs

Piano Visions inväntar beslut om att gränsen för publik i Konstakademiens lokaler kan höjas till över 100 personer. Vi har därför från och med december krav på vaccinbevis för att ha möjligheten att ha mer än 100 i publiken.
Förändringar i restriktionerna införs ofta med kort varsel och vi behöver beredskap för att snabbt kunna höja vårt publikantal om så tillåts.

Detta evenemang kräver giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. De bevis som kontrolleras är vaccinationsbevis. Andra former av covidbevis, som testbevis och tillfrisknandebevis, omfattas inte.

För att delta på evenemang i Sverige krävs att:
Covidbeviset är ett vaccinationsbevis (inte testbevis eller tillfrisknandebevis)
Vaccinet är ett av EMA (European Medicines Agency) godkänt vaccin
Personen är fullvaccinerad, dvs har Dos 2/2 (1/1 om det är Janssens vaccin)
14 dagar har passerats efter sista dosen (gäller ej boosterdos)

Krav på vaccinationsbevis gäller inte för personer under 18 år och för personer som på grund av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen covid-19. De personer som av medicinska skäl avråds från att vaccinera sig måste uppvisa ett läkarintyg för att intyga detta.